Kalendarium

Förskolans kalender

Förskolan har en elektronisk kalender där viktiga händelser, städschema och lovdagar läggs in. Inför varje ny vecka skicka​s det ut en automatisk påminnelse per mejl till alla som är registrerade i någon aktivitet kommande vecka. Detta sker tidigt varje onsdag morgon. Det skickas även ut en påminnelse tidigt på morgonen dagen innan varje aktivitet (observera dock att städvecka räknas som en aktivitet, åtminstone om den är obruten). 

Utöver städning innehåller kalendern även styrelsemöten, föräldramöten, städ- och arbetsdagar med mera.

Det går att se alla händelser i kalendern via webben.

Du kan även lägga till kalendern till en iPhone genom att följa dessa instruktioner: Gå till Inställningar > E-post, kontakter, kalendrar > Lägg till konto > Annat > Lägg till prenumererad kalender. Kopiera sedan in följande länk vid Server och välj Nästa.

https://www.google.com/calendar/ical/dalbyhagefsk%40gmail.com/private-acbef5f1cfd6fcc85b66977c9aabc305/basic.ics

Om du har en Androidtelefon eller ett Gmail-konto kan du få direkttillgång till kalendern (för användning via både telefon och Google Calendar). Skicka ett mejl till webmaster@dalbyhage.com om du vill få detta.

Om ni byter städdagar, se till att meddela styrelsen@dalbyhage.com så att vi kan uppdatera kalendern för att påminnelserna ska hamna rätt.

Kommentarer inaktiverade.